3 085 Ft (5 615 Ft)
Készleten Ekkor szállítjuk: 2. 4.

Termékleírás

Az organikus textilpelenka a babaápolás nélkülözhetetlen kelléke. Az organikus pamutból készült pelenka megfelelő szellőzést garantál, gyorsan magába szívja az izzadságot, gyengéd a baba bőréhez, segít azt állandó hőmérsékleten tartani, így megakadályozza a csecsemőkori ekcéma kialakulását. A pelenka nem tartalmaz a finom bababőrre mérgező és káros anyagokat, és elősegíti az újszülöttek csípőízületének egészséges fejlődését. A pelenka strapabíró mindemellett kellemes tapintású, a négy varrott él nagyobb tartósságot garantál a használat során, így a pelenka jobban megtartja formáját. Törülközőként, előkeként, babakocsi árnyékolóként és büfiztetéshez is használható. A termék megfelel a 3 év alatti gyermekeknek szánt játékok és termékek higiéniai követelményeiről szóló törvénynek.
Jellemzők:
- csomagolás: 4 db kartondobozban
- pelenka mérete: 70 x 70 cm
- összetétel: 100% biopamut, súlya 150 g/m2, kétrétegű.
- szín: natúr - A BIO pamut kémiailag nem fehérített, az anyag sötétebb nyomokban tartalmazhat szerves elemeket, ami nem jelent problémát.
Karbantartás: mosás 60°C-on, enyhe mosószert használjon. Ne használjon klórt vagy fehérítőt. Vasalási hőmérséklet 200°C-ig. Nem szabad vegyszeresen tisztítani. Ne szárítsa szárítógépben. Függesztett helyzetben csepegtesse szárazra.
Kód46903
Márka
NEW BABY
Szín
Természetes
Megfelelő
Mindenkinek
Anyaga szerint
100% pamut
Motívum
Motív nélkül
Használat
Többször használható