A termék már nem elérhető

Termékleírás

Az Akuku gélpárnák nem toxikus anyagból készültek, latex-, ólom- és biszfenolmentesek. A gélpárnákat hidegen vagy melegen, az igényeidnek megfelelően használhatod. Fájdalmas és duzzadt mellre, duzzanatra, emlőgyulladásra vagy a tejáramlás elősegítésére – a hideg vagy meleg gélpárna teljes felületével megkönnyebbülést nyújt. Anatómiailag alkalmazkodik a mell alakjához.

Meleg terápia:
Segít felszabadítani az elzáródott tejcsatornát, és megkönnyebbülést nyújt emlőgyulladás, valamint duzzadt és túltelítődött mell esetén. A tejáramlás megkönnyítése érdekében közvetlenül szoptatás előtt használd. Tejlefejés előtt vagy alatt is használhatod.
Előkészítés: A becsomagolt gélpárnát mikrohullámú sütőben melegítsd fel. A melegítés idejét a mikrohullámú sütő teljesítményének megfelelően állítsd be (700 W – 16 mp/1000 W – 13 mp/1250 W – 11 mp). A párnákat külön-külön melegítsd. A párna hőmérsékletének ellenőrzése után szükség esetén további 5 másodpercig melegítheted.

Hideg terápia:
Nyugtatja a túltelítődés vagy emlőgyulladás miatt fájdalmas és duzzadt melleket. Az elmozdulás megakadályozásához helyezd bele a párnát a melltartóba.
Előkészítés: Tedd a gélpárnát legalább 2 órára a fagyasztóba. Mellre helyezés előtt csomagold be.

Figyelem!
A termék kizárólag külső használatra alkalmas – ne használd a fentiektől eltérő célokra.
Legfeljebb 20 percig alkalmazd.
Lágy szappannal mosd.
Ne rakj rá nehéz tárgyakat.
Ne használd gyermekeknél.

Ne melegítsd a gyártó által javasoltnál hosszabb ideig. Az utasításokkal ellentétes melegítés a párnák károsodását eredményezheti. Használat előtt mindig ellenőrizd a hőmérsékletüket. A túlmelegítés vagy a túl hosszú alkalmazás károsíthatja a szervezetet. Ne használd érzékeny bőrre vagy nyílt sebekre. Kizárólag felnőtt felügyelete mellett használható. Ne szúrd át, és ne nyeld le a párna tartalmát. Ne aludj el a párnával. Erős, nem múló krónikus fájdalom esetén fordulj orvoshoz.
Mikrohullámú sütőben való használatra alkalmas.
BPA-mentes. 2 darabos kiszerelés.

Kód47099
Márka
AKUKU
Szín
Attetsző
Megfelelő
Mindenkinek