Szállítási díjak

Szállítási határidő

Megteszünk minden annak érdekében, hogy az árut a megrendelés pillanatától számítva a lehető leggyorsabban kézbesíthessük.

Az áru déli 11:00 óráig történő megrendelését és a fizetési mód (utánvéttel, bankkártyával, átutalással GoPay számára) kiválasztását követően még aznap átadjuk az árut a csomagküldőnek (kizárólag munkanapokon).

A GLS csomagküldő 48 órás kézbesítési határidővel dolgozik, úgyhogy a megrendelt árut legkésőbb a harmadik napon átveheti otthonában. Ha az árut déli 11:00 óra után rendeli meg, az áru a rákövetkező napon kerül feladásra, úgyhogy 3 nap múlva kapja kézhez.

Ha a számlánkra történő átutalással kíván fizetni, az áru azt követően kerül feladásra, hogy az ára jóváírásra került a számlánkon.

19 990.- Ft feletti

megrendelés esetén

19 990.- Ft alatti

megrendelés esetén

Utánvét

499.- Ft

2 148.- Ft

Átutalás számlára

INGYENES

1 649.- Ft

Átutalással GoPay számlára

INGYENES

1 649.- Ft

Online bankkártyás fizetés

INGYENES

1 649.- Ft

Fizetési mód

Ha megrendel a www.mimulo.hu oldalon, az áru kifizetésére a következő módokon nyílik lehetőség:

1. Utánvéttel

Az áru csomagküldőtől történő átvételkor. A fizetendő összeget közvetlenül a csomagküldő szolgálat gépkocsivezetője vagy a postai kézbesítő veszi át.

Utánvéti díj 499.- Ft.

2. Banki átutalással számlára

Az összeg számlánkon történő jóváírását követően az áru azonnal továbbításra kerül. E fizetési mód esetén a szállítási időhöz a banki átutalás miatt 1-2 napot kell hozzáadni.

Banki adatok:

  • számlaszám: HU63104009510002975600000007
  • számla neve: K&H Bank Zrt.
  • számlaváltozó: egyedi azonosító

3. Bankkártyával (on-line fizetés)

A MasterCard és VISA kártyás fizetések megrendelése kényelmes és gyors kifizetésének módját jelentik. Az említett fizetési mód az internetes fizetéssel járó kockázatokat minimalizáló 3D secure biztonsági protokollt használ. E fizetési mód kiválasztását követően a felhasználó a kártyakibocsátó bank felületére kerül átirányításra, ahol lebonyolításra kerül a tranzakció. Az összeg néhány percen belül jóváírásra kerül a számlánkon, és a megrendelt áru azonnal továbbításra kerül.

4. Átutalással GoPay számlára