A termék már nem elérhető

Termékleírás

Az érzékszervi vizes szőnyeg nemcsak nagyszerű szórakozást nyújt gyermekének, hanem hatékony edzést is. A kisgyermek változtatja a helyzetét, és figyeli, ahogy a színes formák mozognak a vízben. Így gyakorolja az egyensúlyt és a mozgást. A szőnyeg könnyen feltölthető levegővel és vízzel, a játék végeztével pedig kiüríthető és feltekerhető. A terméknek van még egy előnye, a hasfájás csillapítására is használható. Öntsünk bele meleg vizet, és helyezzük a babát a matracra.

Koordináció és motoros készségek
A felfújható vizes szőnyeg egy tornaterem a kisgyermeked számára! A szőnyegen való szabad játék fejleszti a motoros készségeket és a koordinációt. A baba edzi a láb-, kar-, has- és hátizmokat, és javítja az egyensúlyérzéket.

Képzelőerő-gyakorlatok
Az interaktív elemeknek köszönhetően a babavizes szőnyeg fejleszti a térbeli és vizuális funkciókat, és felébreszti a kisgyermek kreativitását. A felfújható vizes szőnyeg lehet hajó, sziget vagy tengerpart, a játéknak pedig csak a gyermek és a szülő képzelete szab határt.

Játékos fejlődés
Az érzékszervek befolyásolása a játék egyik alapvető funkciója. Ezért fordítottunk figyelmet a vízi szőnyeg megjelenésére. Az élénk színek és az élénk formák vonzzák a figyelmet és stimulálják a szemet, míg a lebegő állatok fejlesztik a tapintást.

Kiváló minőség
A felfújható vízi szőnyeg kiváló minőségű műanyagból készült, amely nem tartalmaz mérgező összetevőket. Ezáltal a termék tartós, hosszú élettartamú és szivárgásmentes, így biztonságos a gyermeke számára.


Anyag: PVC
Súly: 20 g
Méret: 66x50 cm
Gyermek életkora: 3 m+
Csomagolási méretek: 15×14 cm

Kód54508
Márka
BABY ONO
Szín
Multicolor
Megfelelő
Mindenkinek
Anyag
Műanyag