14-napos elállási jog

A webáruházakban történő vásárlás előnye, hogy a törvény értelmében az áru átvételétől számított 14 napon belül visszaküldheti azt - elállhat a vásárlástól. Ennek részleteiért kattintson ide.

Ingyenes házhoz szállítás

Minden, 19 990.- Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhoz szállítást biztosítunk.

Azonnali kiszállítás

Amennyiben a megrendelt áru raktáron van, általában még a megrendelés napján, de legkésőbb a következő munkanapon adjuk át a futárnak (ez alól kivételt képeznek 11:00 óra után és hétvégén vagy ünnepnapon beérkezett megrendelések). Az áru a futárnak átadást követő napon kerül kiszállításra. A részletekért kattintson ide.

Minőségi termékek széles választéka

Nálunk megtalál mindent, amire a babának szüksége lehet. Termékeink között áttekinthető felhasználási kategóriák és gyártók/márkák szerint egyaránt válogathat. Különböző szűrési lehetőségek is segítik a vásárlást. Több mint 100.000 terméket tartunk raktáron.

Tanácsadás

Nem tudja, melyik terméket válassza? Szívesen adunk tanácsot! Lépjen velünk kapcsolatba az +36 14 451 282-as telefonszámon vagy e-mailben, az info@mimulo.hu címen. Előfordulhat, hogy nem tudunk azonnal válaszolni a kérdésére, de mindenképp megkeressük a megoldást!

Hagyomány és tapasztalat

Cégünk 2005 óta van jelen a baba- és gyermekáruk piacán. Csapatunk tapasztalt és hozzáértő emberekből áll, akik folyamatosan képzik magukat. Ezért termékeinket nagyon gondosan választjuk ki, hogy megfeleljenek az anyagok minőségére, a termékek kivitelére és ártalmatlanságára vonatkozó valamennyi követelménynek.

Akciós ajánlatok

Webáruházunkat érdemes követni. Rendszeresen kedveskedünk ügyfeleinknek akciós ajánlatokkal, ellenállhatatlan áron.