Szállítás és fizetés

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb szállítási és fizetési módot. Az aktuális lehetőségekért kattintson ide.

A vásárlástól való elállás és termékcsere

Az árut a törvény értelmében annak átvételétől számított 14 napon belül visszaküldheti - elállhat a vásárlástól - vagy kicserélheti. Ennek részleteiért kattintson ide.

Reklamáció

Saját tapasztalatunkból tudjuk, hogy bármi megtörténhet, például, hogy a megrendelt áru hibás (javítható vagy javíthatatlan hibája van), és Ön kénytelen reklamálni az árut. Ilyen esetben a teendőkért kattintson ide.

Ajándékutalványok

Nem tudja, mit vegyen szeretteinek? Lepje meg őket egy ajándékutalvánnyal, hogy azt választhassák, amit igazán szeretnek! Az ajándékutalványokkal kapcsolatos információkat itt találja.

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Kérdése van? Összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket, hogy gyorsabban választ kapjon a kérdéseire. Kérjük, nézze át az itt található kérdéseket és válaszokat, hátha köztük van, amit keres. Ha mégsem kapott választ a kérdésére, lépjen velünk kapcsolatba e-mailben vagy telefonon.

A vásárlás előnyei

Azon gondolkodik, miért érdemes bennünket választania? A mellettünk szóló érveket itt találja.

Szolgáltatásaink

Meggyőződésünk, hogy elégedett lesz velünk, és termékeink boldoggá teszik majd Önt. Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy minden ügyfelünk igényeit személyre szabottan kielégíthessük - hisz megérdemlik. 

Általános üzleti feltételek

Az Általános Üzleti Feltételek aktuális változatáért kattintson ide.

Adatvédelmi irányelvek

Az Ön személyes adatait mindig a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeljük. Az Ön adatai biztonságban vannak nálunk. Olvassa el az adatvédelmi szabályzatunkat.

Elérhetőségeink

Szeretné velünk írásban vagy telefonon felvenni a kapcsolatot? Itt megtalálja az összes szükséges elérhetőségünket.

Vásárlói vélemények

A Mimulo.hu számára nagyon fontos az Ön elégedettsége - örömmel veszünk minden visszajelzést.