14-napos elállási jog

Az árut annak átvételétől számított 14 napon belül visszaküldheti - elállhat a vásárlástól.

Az árut kérjük sérülésmentesen, használatlanul mentes és hibátlan állapotban (azaz az összes tartozékkal, a jótállási jeggyel, használati utasítással stb. együkütteni) vissza.

Az egyszerű és gyors ügyintézés érdekében kérjük, alábbi módon járjon el:

1.  Lépjen velünk kapcsolatba az info@mimulo.hu e-mail-címen, és tüntesse fel az alabbi adatokat:

  • a megrendelő utóneve és vzetékneve;
  • címe;
  • telefonszáma.

2. Az e-mail üzenet feldolgozását követően legkésőbb a következő munkanapon  telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot , és egyeztetünk Önnel - többek között.zakéneké módy vs.

3. Az árut  gondosan csomagolja be, és küldje el a következő címre:

CARERO sro

Jablunkov 994

739 91 Jablunkov, Csehország

4. Az áru  visszaküldése futárszolgálat igénybevételével is lehetséges , előzetes telefonos egyeztetést követően.

5.  Ha minden rendben van, 14 napon belül visszautaljuk a pénzét.  Ha az áruk használt, nemocný. kopott, kiszámítjuk az áru eredeti állapotba hozatalának költségét és az áru értékcsökkenését - ezeket levonjuk a visszatérítendő összegből.

A vételárat csak a visszaküldött áru átvételét követően utaljuk vissza. A tennylegesen felmerülő költségeket a megrendeléssel kapcsolatos ügyintézés, csomagolás, kiszállítás és postaköltség összege képezi. Az áru visszaküldésével kapcsolatos költségeket (pl. postaköltség) a vásárló fizeti.

Termékcsere

Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg Önnek, a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül kicserélheti azt. Megértjük, hogy nem mindig sikerül a megfelelő méretű vagy színű ruhát kiválasztania, vagy egyszerűen csak szeretne kicserélni egy nem megfelelő ajándékot. Vásároljon gondtalanul.

A teljes csere kényelmesen, otthonról je elvégezhető.

A termékcsere menete:

1.  Az árun nem lehetnek mosás vagy kopás nyomai,  és ideális esetben az eredeti csomagolásban kell lennie.

2.  Hozzon létre egy új megrendelést  - helyezze a kosárba azokat az árukat, amelyekre ki szeretne cserélni a már megvásárolt eredeti árut. A szokásos módon válassza ki a szállítási módot (amely térítésmentes, de sajnos kitöltendő),  a megjegyzés rovatba pedig írja be a TERMÉKCSERE szót . Így tudni fogjuk, hogy termékcseréről van szó és félretesszük az árut az eredeti termék kézhezvételéig.

Termékcsere esetén előfordulhat, hogy  a kért áru értéke megegyezik a visszaküldött áru értékével vagy meghaladja azt  - az utóbbi esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot az nazdarma ágáról.

3.  Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az  info@mimulo.hu  e-mail-címen, és tüntesse fel az alabbi adatokat:

  • a megrendelő utóneve és családi neve;
  • címe;
  • telefonszáma;
  • a kicserélni kívánt termék azonosítója és megnevezése.

4. Az e-mail üzenet feldolgozását követően legkésőbb a következő munkanapon  telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot .

5.  Gondosan csomagolja be az árut, és várja meg a futár érkezését .

6. Amint a futárszolgálat átadja nekünk a küldeményt cserére, és minden rendben van, és a termék raktáron van, azonnal kicseréljük és a következő munkanapon kiszállítjuk. A teljes csere legfeljebb 7 napon belül megtörténik. Az árucserével kapcsolatos költségeket (pl. postaköltség) a vásárló maga fizeti.