5 925 Ft (7 905 Ft)
Készleten Ekkor szállítjuk: 10. 5.

Termékleírás

A puzzle összerakása pozitívan hat a gyermek fejlődésére, és ami még fontosabb, nincs korhatár a puzzle összerakására. Az életkor és a gyermek készségei alapján kell kiválasztani a nehézségi szintet és a darabszámot. Jó kezdeni a két vagy három darabból álló puzzle-kel, hogy a baba ne csüggedjen el a kudarcok miatt. Minél idősebb a gyermek, annál magasabb az elvárás, hogy megmaradjon a felismerő és oktatási érték.
A tangram elemeit különböző módon lehet rendezni, vagy a gyermek saját kreativitásának megfelelően, vagy a mellékelt kártyák szerint, amelyek különböző nehézségi szintű összeállításokat tartalmaznak. A tangram ideális az iskola, az óvoda, a házi és a terápiás tevékenységekhez.
A készlet 7 blokkból és kártyákból áll.
A tangram összerakása tökéletesen gyakorolja a memóriát, fejleszti a kézügyességet, erősíti az önbizalmat és ösztönzi a gyereket a világ felfedezésére.
Az egész készlet kaukázusi fából készült, és ártalmatlan festékekkel van bevonva. A készlet fa tokban van "ablakkal".
A gyerekek biztonsága és a játékok legmagasabb minősége az elsődleges szempontunk, ezért ügyelünk arra, hogy a játékainkhoz használt festékek nem toxikusak legyenek, és megfeleljenek a biztonsági előírásoknak (EN71 és ASTM).

A játék alkalmas 3 éves vagy annál idősebb gyerekek számára.

Kód51647
Márka
Viga
Szín
Multicolor
Megfelelő
Mindenkinek
Anyag
Fa
Ajánlott kor
3 éves kortól