3 860 Ft
Készleten Ekkor szállítjuk: 2. 5.

Termékleírás

Az akuku® gélpárna szoptatás alatti nők számára készült termék. Mérgező anyagoktól mentesek, nem tartalmaznak latexet, ólmot vagy biszfenolt. A párnát igény szerint hidegen vagy melegen is használhatjuk.
A gélpárna egyik oldalát puha és finom szövet borítja, a párnázás kellemes és nem okoz irritációt.

Használata melegen:
Segítenek feloldani az elzáródott tejcsatornákat, és enyhítik a mellgyulladást és a duzzadt, túltelt melleket. Közvetlenül etetés előtt kell felhasználni a tejáramlás megkönnyítése érdekében. Használhatók mellszívás előtt vagy közben is, hogy csökkentsék a mellszívási időt a tej gyorsabb áramlásának serkentésével.
Előkészítés: A párnát fakanálra helyezzük. Állítsa be az időt a mikrohullámú sütő teljesítményének megfelelően (700 W – 16 másodperc/1000 W – 13 másodperc/ 1250 W – 11 másodperc). Minden borogatást külön-külön melegítsen. A borogatás melegítési fokának ellenőrzése után, ha szükséges, még 5 másodpercig melegítheti. A borogatást a párnázott oldalával kell használni.

Használata hidegen:
Megkönnyebbülést hoz a tágulás vagy mellgyulladás miatt fájdalmas és duzzadt melleken. Annak érdekében, hogy a párnák ne mozduljanak el, elhelyezhetők a melltartóban is.
Előkészítés: A borogatást legalább 2 órára helyezzük fagyasztóba. A borogatást a párnázott oldalával kell használni.

Figyelmeztetés!
A termék kizárólag külső használatra készült - ne használja a fent említett céloktól eltérő célokra.
A borogatást legfeljebb 20 percig használja.
Tisztítása: enyhe szappannal, mosószerrel.
Ne helyezzen nehéz tárgyakat a gélpárnára.
Ne adja oda és ne használja a gyermek.
A gélpárna átmérője: 17 cm

Az Akuku gélpárnákat nem szabad a gyártó által javasoltnál tovább melegíteni. Az utasításoktól eltérő melegítés károsíthatja őket. Használat előtt mindig ellenőrizze a gélpárnák hőmérsékletét. A túlzott melegítés vagy a túl hosszú alkalmazás károsíthatja a szervezetet. Ne használja érzékeny bőrön vagy nyílt sebeken. Csak felnőtt személy használhatja. Ne szúrja ki és/vagy nyelje le a borogatás tartalmát. Ne aludjon a borogatással. Súlyos, tartós krónikus fájdalom esetén forduljon orvosához.
Mikrohullámú sütőben való használatra készült.

Kód53681
Márka
AKUKU
Szín
Attetsző
Megfelelő
Mindenkinek