1 915 Ft
5 napon belül kézbesítik Ekkor szállítjuk: 17.5.

Termékleírás

Egyszer használatos mellpárna zselésítővel 30 db

AMedela egyszer használatos mellpárnák kényelmet és diszkréciót, valamint a szárazság érzését biztosítják mindenkor. A betéteket nagy nedvszívó képesség jellemzi, így védelmet és biztonságot nyújtanak nappal és éjszaka egyaránt. A termék puha anyagból készült, amely kényelmes viseletet biztosít, két darab ragasztószalaggal, amely hatékonyan tartja a betétet a helyén. A betétek további előnye a kontúros forma, amely rendkívül diszkrétté teszi őket, megfelelően illeszkednek és láthatatlanok maradnak a ruházat alatt. A teljes kényelem érdekében minden egyes betétet egyenként csomagolunk.

AMedela egyszer használatos mellbetétek segítenek egész nap szárazon maradni. Rendkívül nedvszívóak és garantálják a szivárgás elleni védelmet nappal és éjszaka egyaránt.

A Medela eldobható mellbetétek egész nap szárazon tartják Önt. Kényelmesek és diszkréten rejtve maradnak a ruházat alatt. Mivel a betétek egyenként csomagolva vannak, könnyen magaddal viheted őket, ha vásárolni vagy dolgozni mész. A betétek speciális anyagból készülnek, amely biztosítja a száraz érzést. A puha anyagnak köszönhetően kényelmes viselet, és két darab ragasztószalag tartja a betétet a helyén. A kontúros forma biztosítja, hogy a betét láthatatlan maradjon a ruházat alatt, és megfelelően illeszkedjen. A mellbetéteket külön csomagoljuk a teljes kényelem érdekében.

  • 30 darabos csomag
  • Nagyon nedvszívó,
  • Puha anyag,
  • Diszkrét és kényelmes - a megnyugvás és a védelem érzését nyújtja,
  • Külön csomagolva
 
.
Kódmr-x2-001339
Márka
Medela