3 210 Ft
5 napon belül kézbesítik Ekkor szállítjuk: 7.5.

Termékleírás

AMedela anyatejes palackok tökéletes szoptatási segédeszközök. A Medela anyatejes palackok a Medela mellszívókkal és a Calma rendszerrel együtt használhatók, így az anyatejet ugyanazon palack segítségével fejheted ki, tárolhatod és adhatod be. Ez pedig azt jelenti, hogy egy csepp értékes anyatej sem vész kárba, és kevesebbet kell mosogatnia.

A KIEGÉSZÍTETT TÁPLÁLÉK TÁROLÁSA

Néhány anya szeretne tartalék tápszeres palackokat kéznél tudni, hogy megbirkózzanak a felesleggel és az anyatej átmeneti hiányával is. A Medela anyatejes palackokat az anyatej biztonságos, hosszú távú tárolására fejlesztették ki. Mostantól közvetlenül abba a palackba fejheti ki az anyatejet, amelyben tárolni fogja, és amellyel táplálni fogja a babát. A palackok biztonságos műanyagból készülnek, amely lehetővé teszi az anyatej jótékony tulajdonságainak megőrzését, valamint az anyatej biztonságos tárolását a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban. A színkódolt unciában és milliliterben kifejezett skála megkönnyíti a kinyomott tej pontos mennyiségének meghatározását. A palackok kupakkal vannak ellátva, hogy megakadályozzák a tej szivárgását a hűtőben vagy fagyasztóban való tárolás vagy utazás közbeni szállítás során.

Medela anyatejes palackok anya tejet pumpál
A MEDELA anyatejes palackok előnyei

A Medela törhetetlen palackok két különböző méretben kaphatók: 150 ml-es kiszerelésben egy vagy három darabos, 250 ml-es kiszerelésben egy vagy két darabos kiszerelésben. Ezek a palackok az összes Medela mellszívóval és cumisüveggel használhatóak.

A BPA-mentes anyagból készült anyatejes palackok mosogatógépben moshatóak és mikrohullámú sütőben melegíthetőek.

  • Nincs túlfolyás - egy palack a pumpáláshoz, tároláshoz,
Kódmr-x2-000086
Márka
MEDELA