142 830 Ft
30 napon belül kézbesítik Ekkor szállítjuk: 4.6.

Termékleírás

A luxus Grand kiságy a biztonság, a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációja. Bükkfából és nyírfa rétegelt lemezből készült, így tartós és maximális kényelmet biztosít a baba számára. A 6 lábas kialakítás biztosítja a stabilitást és a biztonságot. Ezenkívül a kiságy kanapéággyá alakítható a már nagyobb gyermek számára, így multifunkcionális és gazdaságos bútordarabbá válik.

A kiságy nemcsak funkcionális, hanem stílusos is, lekerekített formáinak és elegáns kialakításának köszönhetően bármelyik szobában megállja a helyét. Fehér, átlátszó és fekete színben kapható. Amikor gyermeke nőni kezd, a kiságy átalakítható kanapévá, így továbbra is funkcionális bútordarabként használhatja gyermeke szobájában. A kiságy kanapévá alakítása egyszerű, és nem igényel szerszámokat, így gyorsan és egyszerűen az Ön igényeihez igazíthatja a bútort. Kiságyunk a gyermektermékekre vonatkozó EN biztonsági szabványoknak megfelelően készült, így teljesen biztonságos a gyermeke számára.

A kiságy mellé egy 8 cm vastagságú, kényelmes matracot kap. A matracot tökéletesen az ágy alakjához igazítottuk, így biztosítva a legnagyobb kényelmet alvás és ülés közben.

Anyagok és kivitelezés:
- A kiságy kiváló minőségű, háztartási használatra alkalmas anyagból készült.
- A kiságy minőségi bükkfából és nyírfa rétegelt lemezből készül
- Vízbázisú, a gyermekek számára biztonságos lakkozással készült
- A deszkák simák és csiszoltak, ezért nem jelentenek veszélyt a gyermekére

Külső méretek:
Hosszúság: 144 cm
szélesség: 74 cm
magasság: 91 cm
Matrac vastagsága: 8 cm

Kód53716
Márka
.
Szín
Attetsző
Megfelelő
Mindenkinek
Motívum
Motív nélkül
Anyag
Fa
Típus
Luxus

Más színváltozatokban is kapható