129 805 Ft (152 710 Ft)
Készleten Ekkor szállítjuk: 2. 5.

Termékleírás

A Principal tömörfa kiságyat olyan szülők számára hoztuk létre, akik a legmagasabb szintű biztonságot szeretnék biztosítani gyermekük számára, miközben értékelik az átgondolt formatervezést és a funkcionalitást. A kiságyat tömör fából készítettük, így erős és hihetetlenül tartós. A sokoldalú kialakítás biztosítja, hogy a kiságy fiúk és lányok számára egyaránt alkalmas legyen.

A kiságy 140×70 cm-es univerzális méretben kapható. A termék ideális választás újszülöttek és csecsemők, valamint nagyobb gyermekek, akár óvodáskorúak számára is. A matrac pozíciójának beállításának és a rácsok egy részének eltávolítási lehetőségének köszönhetően az újszülött kiságyat gyorsan és egyszerűen átalakíthatja a baba ágyává. A matrac leengedésével és az elülső rudak eltávolításával a kiságy kényelmes kanapéként használható.

A kisággyal együtt egy kényelmes, 8 cm vastag matracot kap, amely két különböző magasságban rögzíthető. A matracot ideálisan igazították az ágy alakjához, ami a legnagyobb kényelmet biztosítja alvás és ülés közben.

A modern és elegáns gyerekszoba az utóbbi évek egyik legnépszerűbb trendje. A mi fából készült gyermekágyunk tökéletesen illeszkedik ehhez a divathullámhoz. A lakkozott fából és természetes fenyőből (lábak) készült egyszerű, elegáns szerkezetnek köszönhetően a bútor remek kiegészítője lehet egy klasszikus lakberendezési stílusú, valamint egy skandináv stílusú gyerekszobának. A kiságy fekete és fehér színben kapható.

A kiságy főbb jellemzői:
- A 2in1 kiságyunk a gyermektermékekre vonatkozó EN biztonsági szabványok szerint készült. Ezért teljesen biztonságos a baba számára.
A termék kézzel, vízbázisú festékkel van festve, így teljesen biztonságos a csecsemők, gyermekek és felnőttek számára.
- Az ágy kihúzható rudakkal van felszerelve, ami különböző funkciókat biztosít - az újszülöttek kiságyától a kisgyermekek ágyán át a kényelmes kanapéig.
- A termék lehetővé teszi, hogy a matrac két különböző magassági szinten helyezkedjen el. A felső szint újszülöttek és csecsemők számára alkalmas. Az alsó szint ideális választás a kisgyermekek számára - ágy vagy kanapé kiegészítéseként.
- Ha gyermekágyunkat választja, akkor egy optimális vastagságú, kényelmes matracot is kap. Így nem kell magának matracot keresnie - tőlünk egy komplett készletet kap.
- Az ágyszerkezet minden részletét a gyermekek biztonságát szem előtt tartva terveztük meg. A lekerekített sarkok csökkentik a sérülések lehetőségét, a külső oldalon lévő speciális gátbiztosítás pedig megakadályozza, hogy az ágyban fekvő újszülöttek kinyissák a gátat.
- A Principal ágy kiválóan alkalmas egy jól átgondolt gyermekszoba részeként. Az esztétikus kialakítás és a fenyőfa lábakra épített könnyűszerkezet biztosítja, hogy a bútor a szülők hálószobájában vagy nappalijában is jól mutat majd.

Specifikációk:
belső méretek: 140×70 cm
külső méretek: 144×74 cm
magasság: 90 cm
matrac vastagsága: 8 cm

Kód52188
Márka
.
Szín
Fehér
Megfelelő
Mindenkinek
Motívum
Motív nélkül
Anyag
Fa
Típus
Luxus

Más színváltozatokban is kapható