Caretero logo
Újdonság
90 485 Ft
Készleten Ekkor szállítjuk: 29. 5.

Termékleírás

A Fortis egy 40 cm és 150 cm közötti magasságú gyermekek számára készült autósülés, amely a gyermek első pillanataitól kezdve kényelmet biztosít. A Fortis autósülés megfelel az i-Size homologizációs szabványoknak, így garantálja a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelő utazást. Az autósülés stabilizáló lábbal van ellátva, és az ISOFIX rögzítésekkel szerelhető be az autóba. Az autósülés beépített nyomógombbal van felszerelve, amely a dőlésszög, valamint az autósülés 360 fokos elforgatásának beállításáért felelős, így gyorsan és kényelmesen rögzítheti gyermekét az utazás során. A Fortis autósülés a csecsemők igényeihez igazodik az élet első hónapjaitól kezdve, és addig kíséri őket, amíg nincs szükségük autósülésre. A kényelem és a könnyű utazás az ergonomikusan kialakított betétnek köszönhetően biztosított. Az ülés kárpitozása puha tapintású poliészter szövetből készült. A többfokozatú, akár 26 cm-es fejtámla-állítás maximális kényelmet biztosít utazás közben, a csökkentőbetétek készlete pedig segít a gyermek helyes ültetésében. A Fortis autósülés négyutas dőlésszögbe állítással is rendelkezik mind az előre, mind a hátrafelé néző pozícióban, így az ülést gyermeke egyéni preferenciáihoz és utazási igényeihez igazíthatja. További bónuszként az oldalsó szellőzőnyílások segítenek biztosítani a megfelelő légáramlást gyermeke bőrének közelében.

Tulajdonságok:
- 40-150 cm magas gyermekek számára tervezték.
- Megfelel a szigorú ECE R129 i-Size szabványnak.
- Az ülés 360°-ban forgatható
- Hátrafelé néző (105 cm-ig - ISOFIX és stabilizátorláb) vagy előre néző (76-105 cm-ig - ISOFIX + stabilizátorláb, 100-150 cm-ig - ISOFIX + biztonsági öv) ülésbe szerelhető.
- 4 fokozatban állítható háttámla
- Pontos fejtámla-állítás 26 cm-ig
- Kivehető betét kisgyermekek számára
- Ötpontos biztonsági öv kényelmes hosszbeállítással
- Kiváló minőségű anyagokból készült tartós konstrukció
- Az esztétikát és a funkcionalitást ötvöző modern design
- Kényelmes tapintású poliészter szövetkárpitozás

Specifikációk:
ISOFIX: Igen
Forgatható: Igen
Stabilizátor láb: Igen
I méret: Igen
Súly: 13,5 kg
Szabvány: ECE R129/02
Méretek:
Szélesség: 42 cm
Mélység: 51 cm
Magasság: 83 cm
Belső méretek: 30 x 28 cm (ülés); háttámla fejtámlával 46 - 72 cm
Beállítás: 4 fokozatú háttámla dőlésszögének állítása előrefelé és ugyanez visszafelé történő mozgatáshoz Pontos fejtámla állítás 26 cm magasságig, az ülés 360 fokban forgatható.
Biztonsági övek: 5 pontos biztonsági övek
Csökkentő betét: Igen

Kód56232
Márka
CARETERO
Szín
Szürke
Megfelelő
Mindenkinek
Motívum
Motív nélkül
Állítás
Állítható
Rögzítő
Isofix
Kolekce
CARETERO I- SIZE 40 - 150cm

Más színváltozatokban is kapható

A kollekció többi terméke CARETERO I- SIZE 40 - 150cm