93 570 Ft
Készleten Ekkor szállítjuk: 24. 4.

Termékleírás

A Caretero Rio autósülés a 40 cm-től 105 cm magasságig és legfeljebb 22 kg testsúlyig terjedő gyermekek számára készült. Rendelkezik egy könnyen szerelhető alappal és stabilizáló lábbal. Az Rio autósülés bármilyen körülmények között használható. Az integrált ISOFIX horogok segítségével könnyen felszerelhető az alapra. A 360 °-os forgatható üléssel a gyermek egyszerűen behelyezhető az autósülésbe, és az alap korlátozója miatt az autósülés univerzális és többnyire minden járműhöz alkalmas. A gazdag bélési felszerelés lehetővé teszi az autósülés magasságának és a gyermek súlyának beállítását már az élet első napjaiban. Az Rio autósülés az I-size szabványnak megfelelően készült, így a gyermeket az utazás során 87 cm magasságig ellentétes irányban lehet szállítani, hogy a legmagasabb biztonság biztosított legyen.
LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK:
- 40-105 cm magasságú és legfeljebb 22 kg testsúlyú gyermekek számára készült
- szigorú ECE R129 i-Size szabványnak megfelel
- 360 °-ban forgatható ülés, hátrafelé történő telepítés (87 cm-ig - Isofix és stabilizáló láb segítségével) vagy előre történő telepítés (76-105 cm-ig - Isofix és stabilizáló láb segítségével) 3 háttámla beállítási szint (+1 szint hátrafelé történő utazáshoz)
- 7 fejtámla beállítási szint
- újszülöttek számára választható redukciós betétek
- 5 pontos biztonsági övek kényelmes hosszúságbeállítással
- tartós szerkezet minőségi anyagokból készült
- a tojás alakú ülés a biztonságot növeli
- modern design, amely az esztétikát és a funkcionalitást ötvözi
Műszaki adatok:
CSOMAGOLT TÖMEG (KG) 12
KOROSZTÁLY 0+, I (max. 22kg)
NEM UNISEX
CSOMAG MÉRETEI - HOSSZ CM-BEN 68
CSOMAG MÉRETEI - SZÉLESSÉG CM-BEN 46
CSOMAG MÉRETEI - MAGASSÁG CM-BEN 63
I-SIZE - A LEGMAGASABB BIZTONSÁGI SZINT
Az i-Size normát hosszú évek során készített gyermekekre vonatkozó közlekedési balesetek és laboratóriumi tesztek elemzésével hozták létre Q típusú bábu használatával. Ennek a normának a célja az, hogy a gyermekek biztonságát magasabb szintre emelje, mint a korábbi ECE R44 norma tette. Ezért vezették be az ISO-FIX-rendszerrel való telepítést és az extra rögzítőelemeket, amelyek teljes mértékben helyettesítették a biztonsági övekkel való telepítést. Ennek köszönhetően minimalizálódik a rossz telepítés kockázata. A gyermekek autósüléseinek autóban való telepítési folyamata egyszerű, és a helyes rögzítést jelzők támogatják.
A súlykritériumot a magassági kritérium váltotta fel, amely egyértelműen meghatározza, hogyan lehet a gyermeket szállítani és mikor.
Szigorú követelményeket határoztak meg a gyermek életkorára és magasságára vonatkozóan, amelyeket be kell tartani, ha a gyermeket a haladási irányával ellentétesen kell szállítani. Ez megakadályozza a gyermek előbbi szállítására vonatkozó korai döntéseket.
Kód51288
Márka
CARETERO
Szín
Kék
Megfelelő
Mindenkinek
Motívum
Motív nélkül
Állítás
Állítható
Rögzítő
Isofix
Kolekce
CARETERO I- SIZE 40 - 105cm

A kollekció többi terméke CARETERO I- SIZE 40 - 105cm