15 795 Ft
Készleten Ekkor szállítjuk: 2. 5.

Termékleírás

Gyermeke védelme és biztonsága kiemelt számunkra, ezért bemutatjuk henger alakú kiságyrácsunkat. Ez a New Baby rácsvédő nem csak jól néz ki, de sokféle felhasználási lehetőséget kínál.
Alapvető funkciója, hogy megvédje a babát a kiságy oldalának ütésétől, szoptatós párnaként is használható. A madzagok megkötésével és egy takaró vagy nagy pelenka hozzáadásával fészekként is használható.
A TEDDY kollekció Franciaországból származó, jellegzetes boucle loop textúrájú szöveteket tartalmaz. Lágyságával tetszetős, az egyenetlen szerkezetnek és a különböző méretű csomóknak és hurkoknak köszönhetően pedig remekül néznek ki.
Négy erős madzaggal könnyedén a kiságyhoz köthető. A biztonsági funkciók kulcsfontosságúak számunkra, ezért terveztük ezt a védőkorlátot, maximális odafigyeléssel gyermeke számára.
A párnák vagy takarók töltéséhez használt összes anyag 100%-ban antiallergén, ami azt jelenti, hogy nem szaporodik el a penész vagy más mikroorganizmusok.
A New Baby márkájú termékek biztonságosak, mert nem tartalmaznak gombokat vagy más műanyag vagy acél elemeket, amely veszélyes lehet a gyermek számára.

Összetétel: Teddy 100% poliészter, töltet 100% antiallergén szál (poliészter)
Méretei: hossza 180 cm, átmérője 15 cm
Súly: 1 kg
Az anyagok megfelelnek az OEKOTEX Standart 100 szabványnak
Az EU-ban készült

Kód55635
Márka
NEW BABY
Szín
Bézs-tejfehér
Megfelelő
Mindenkinek
Alkalom szerint
Klasszikus
Motívum
Motív nélkül
Összetétel
Poliészter
Hossz
180 cm
Töltet
Antiallergén szál
Kolekce
New Baby Teddy

Más színváltozatokban is kapható

A kollekció többi terméke New Baby Teddy