113 640 Ft
Készleten Ekkor szállítjuk: 2. 5.

Termékleírás

Kiságy 120x60 fiókkal és kerekekkel DREAMY
- Az indiai kultúra által inspirált, szemet gyönyörködtető kiságy dizájn. Bükkfából készült, a szürke vagy a fehér semleges árnyalataiban.
- Támogatja gyermeke fejlődését - a bútor tipi kerettel rendelkezik. Felakaszthat rá plüssmackókat vagy babakarusszanyt, hogy vizuálisan stimulálja a babát és fejlessze a motoros készségeit.
- Szervezettség és rend a szobában - bútoraink segítenek rendet tartani a baba szobájában. Dreamy kihúzható fiókkal rendelkezik az ágynemű, párnák, ruhák vagy babakellékek tárolására.
- Mobilitás és kényelem - ha a kiságyat egy másik szobába szeretné áthelyezni, nem kell aggódnia. Ez a kiságy 4 kerékkel rendelkezik, így könnyedén áthelyezheti a bútort a lakás bármely pontjára.
- Biztonság - A baba biztonsága mindig a legfontosabb számunkra. Ez a kiságy kiváló minőségű anyagokból készült, a legszigorúbb európai minőségi és biztonsági előírásoknak megfelelően.

A kisbabája élete első éveinek nagy részét a kiságyban fogja tölteni. Ezért szülőként biztonságos és tartós kiságyat szeretne találni. Természetesen a baba szobájának és otthonának berendezéséhez is illeszkednie kell.
Szerencséjére van olyan kiságyunk, amely megfelel mindezen kritériumoknak. A bükkből készült, sátras sátor ihlette ágyunk pillanatok alatt imádnivaló kis indiánfaluvá varázsolja gyermeke szobáját.
A keretre babakarusszal, pom-pomokkal vagy plüssmackókkal akaszthatod fel, hogy a baba nyugodtan pihenhessen, miközben motoros képességeinek fejlődését is ösztönzi. A kutatások azt mutatják, hogy a csecsemő életének első hónapjai kulcsfontosságúak az érzékszervi fejlődés szempontjából. Bánjon a babával a legnagyobb érzékenységgel, és hagyja, hogy élvezze a különböző formák, textúrák és színek látványát.
A teljes keret természetes bükkfából készült. A kiságy alján található fiókban bőven van hely a baba ágyneműjének, ruháinak, játékainak, párnáinak vagy kiegészítőinek tárolására.
A kiságy 4 görgővel is rendelkezik, amelyek rögzíthetők, hogy a kiságy ne mozogjon. A semleges színvilágnak köszönhetően ez a kiságy fiúk és lányok számára egyaránt alkalmas.

Még mindig nem döntött?
Íme még több ok, amiért érdemes a Dreamy kiságyat választani:
- Méretek: 163 cm (magasság) x 127 cm (szélesség) x 65 cm (mélység).
- Könnyen összeszerelhető és könnyen érthető útmutató az összes szükséges alkatrésszel együtt
- Tartós anyagokból készült
- Kiegészíti a meglévő modern vagy rusztikus dekorációt
- Ideális ajándék új szülőknek karácsonyra, születésnapra vagy babaköszöntőre.
- A kiságy három matracmagassági szinttel és három kihúzható rúddal rendelkezik, így évekig használhatja!

Kód52195
Márka
.
Szín
Fehér
Megfelelő
Mindenkinek
Motívum
Motív nélkül
Anyag
Fa
Típus
Fiókkal