1 055 Ft
Készleten Ekkor szállítjuk: 17. 4.

Termékleírás

A szellős organikus pamutból készült szülés utáni betéteket arra tervezték, hogy a nők a szülést követően minden helyzetben jól érezzék magukat. Hipoallergének, nem tartalmaznak klórt vagy nehézfémeket és tökéletesen elnyelik a kellemetlen szagokat.
Speciálisan kialakított formájuk maximális kényelmet biztosít és szinte alig látható. A finom és nagyon puha belső réteg megakadályozza, hogy a betét a bőrhöz tapadjon és bőrirritációt okozzon. A felső réteg lehetővé teszi a szellőzést, egyúttal a frissesség érzetét kelti. Az öntapadó sáv biztosítja, hogy a betét a különféle tevékenységek során mindig a helyén maradjon.

Az AKUKU Slim betéteket:
- erős menstruáció során javasoljuk, amikor a nagy felszívóképesség által a nők kényelmesen érezhetik magukat és a puha anyag megakadályozza az irritációt.
- olyan műtéteket követően ajánljuk, amelyek után vérzés léphet fel, és az ilyen műtét után a bőrnek is lélegeznie kell, hogy a seb gyorsabban begyógyulhasson. A magas nedvszívó képesség lehetővé teszi, hogy a vér és a folyadék a betét belsejében maradjon.
- inkontinencia esetén javasoljuk – ugyanis fenntartják a kényelmet és a diszkréciót a mindennapi tevékenységek során.

Használata hálós vagy eldobható alsóneművel javasolt.
A csomag 10 db szülés utáni betétet tartalmaz.
Méret: 28 cm x 9 cm x 0,5 cm
Az EU-ban készült, kizárólag európai alapanyagokból.

Kód47472
Márka
AKUKU
Szín
Fehér
Megfelelő
Lányoknak