5 105 Ft (6 805 Ft)
Készleten Ekkor szállítjuk: 3. 5.

Termékleírás

A Viga's Robots kirakós játék ideális ajándék gyermeke számára, hogy támogassa fejlődését és megkönnyítse a tanulást. A mellékelt kártyák - nehézségi fok szerint felosztott sablonok - alapján a gyermeknek különböző konfigurációkba kell rendeznie a robotokat. Az első nehézségi szint 6 kártyából áll, a második nehézségi szint szintén 6 kártyából áll, a kockák nagyobb kihívást jelentő elrendezésével, a harmadik nehézségi szint pedig 10 kártyából áll, amelyeken csak a kockák körvonalai vannak jelölve. A kisgyermekeknek lehetőségük van arra, hogy fantáziájuk szerint alkossanak, és a rendelkezésre álló elemekből összeállítsák saját robotjuk megjelenését.

Az egész játék bükkfából készült, puha élekkel, és nem mérgező festékekkel, tompa színekkel van festve, amelyek vonzzák a figyelmet és játékra ösztönöznek, miközben sok szórakozást nyújtanak.
Számunkra elsődleges a gyermekek biztonsága és a legmagasabb minőségű játékok, ezért ügyelünk arra, hogy a játékok festéséhez használt festékek nem mérgezőek legyenek és megfeleljenek a biztonsági előírásoknak (EN71 és ASTM).

A játék 36 hónaposnál idősebb gyermekek számára alkalmas.

A termék méretei:
H: 165 mm x M: 160 mm x Sz: 60 mm
Csomagolási méretek:
H: 210 mm x M: 210 mm x Sz: 52 mm
Súly: 0,38 kg

Kód52115
Márka
Viga
Szín
Multicolor
Megfelelő
Mindenkinek
Anyag
Fa
Ajánlott kor
3 éves kortól

Más színváltozatokban is kapható