6 045 Ft
5 napon belül kézbesítik Ekkor szállítjuk: 10.5.

Termékleírás

A Viga oktatási piramisa klasszikus játék a kicsiknek, amely szórakoztató, érdekes és kreatív játékot biztosít gyermekének. A pasztellszínű készlet 5 különböző méretű korongos blokkot tartalmaz, köztük egy rókafej alakú blokkot. Az alapban egy tű található, amelyre a darabok illeszkednek. Ez a játék ideális olyan kisgyermekek számára, akik elkezdenek tornyokat építeni a blokkokkal. A piramis ösztönzi a szem-kéz koordináció és a logikus gondolkodás fejlődését, valamint támogatja a színfelismerés elsajátítását is. Itt kell kiemelni a róka piramis nevelési értékét.
A teljes POLAR BEAR játékcsaládot a VIGA úgy alkotta meg, hogy megfeleljen a szülők és a gyermekek elvárásainak a játékon keresztül történő fejlődési folyamat javításában. Az egész termékcsalád bükkfából készült, és nem mérgező festékekkel "sarkvidéki" színekkel van festve, amelyek minden használónak örömet és sok szórakozást nyújtanak.
Elsődleges szempontunk a gyermekek biztonsága és a legmagasabb minőségű játékok, ezért ügyelünk arra, hogy a játékok festéséhez használt festékek ne legyenek mérgezőek és megfeleljenek a biztonsági előírásoknak (EN71 és ASTM).
Ez a játék 12M+ feletti gyermekek számára alkalmas.

A termék méretei: H: 80 mm x Sz: 82 mm x K: 130 mm
Karton méretei: H: 128 mm x Sz: 90 mm x K: 178 mm

Kód53101
Márka
Viga
Szín
Rózsaszín
Megfelelő
Mindenkinek
Anyag
Fa
Ajánlott kor
12 hónapos kortól