88 860 Ft
5 napon belül kézbesítik Ekkor szállítjuk: 28.5.

Termékleírás

A Viga egy csodálatos fából készült taneszközt mutat be tábla formájában - egy hernyót.
Egyszerre több gyerek is játszhat egy játékkal? Igen, ha a Viga Toys Caterpillar - fali oktatótábla - hernyó után nyúlunk. Ez egy érdekes, többfunkciós oktatási akasztós játék 18 hónapos kortól. 5 részből áll és barátságos hernyó formájában készül.
Az első rész egy fém hurkot tartalmaz fagyöngyökkel, amivel a gyerek szabadon mozgathatja az ujjait a labirintusban, a következő rész színes, zárakkal ellátott ablakokat tartalmaz, amelyek mögött különféle tapintható felületek találhatók. Egy másik is sok forgatható játékot telepített:
- pályaversenyek,
- körök mintákkal,
- egy kör, benne színes golyókkal,
- színkeverő kerék.
A játék sok érdekes felfedezésre váró tárgyat kínál a gyerekeknek. Egyszerre több gyerek játszhat a hernyódeszkával. A rengeteg tapintási és vizuális ingernek köszönhetően a falra szerelhető biziboard felgyorsítja a gyerekek fejlődését.
A gyerekek nemcsak az ujjaikat tornáztatják, hanem fejlesztik a logikus gondolkodást, erősítik a koncentrációt, fejlesztik kézügyességüket, fejlesztik a kíváncsiságot és megtanulják az ok-okozati összefüggéseket megoldani.
Az oktatási panel alkalmas Montessori fejlesztésre.
Ez az ideális "oktató" készlet hasznos lehet oktatási segédeszközként otthon, óvodában, iskolában, játszótéren és fejlesztő központokban; sok hasznos anyagot tartalmaz a gyermekkollektívák számára.
Oktatási tábla - a hernyó nagyszerű dekoráció lesz a gyerekszobában, különösen, ha a polcokon nincs hely a játékok számára.
A játék a falra van rögzítve, a gyermek magasságához igazodik.
A fatábla sok gyereket bevon a szórakozásba... játék közben a gyerekek megtanulják, hogyan kell csoportban működni és kommunikálni társaikkal.

A tanuló hernyó minden eleme egy 440 mm átmérőjű fa kerék, amely különböző látnivalókat tartalmaz:
Először is: a hernyófejünk az egyetlen elem a narancssárgában, és ennek is kiálló sárga homlokai vannak. Alul egy vörös orr és egy fémrúdra szerelt fekete-fehér szempár. Ezen a panelen az esztétikai érték mellett egy motorhurok is van, 8 különböző formájú és színű gyöngyvel, ami egy hernyó arca. A gyöngyök mozgathatók - segítenek megtanulni 10-ig számolni, összeadni és kivonni.

A hernyótest másik szegmense 4 forgó kerékből áll. A 3. számra "hipnotizáló" mintát festettek. A kerék forgási sebességétől függően a gyermek csodálatos vizuális hatásokat fog látni. A negyedik forgó kerék abban különbözik a többitől, hogy felületén átlátszó plexi borítás található. Belül színes golyók vannak 6 készletre osztva.

A harmadik és központi panel nem más, mint a színek tanulása. A kerek falapon 4 kivágás található. Belül színes üveg került beépítésre alapszínekben: kék, piros és sárga. A fő cél itt az, hogy megtanuljuk, milyen színek jönnek létre e 3 alapszín keverésével. Alatta egy 6 színből álló színpaletta található. Itt a gyermek látása erősen stimulált.

Negyedik panel - 5 ajtó van a hernyó hasán, különböző technikákkal zárva és kinyitva. A gyerek feladata az lesz, hogy megtalálja a módját, hogyan tudja kinyitni az ajtót, de a szórakozás ezzel még nem ér véget. Kibontásuk után 5 különböző anyagot talál a kicsi, mindegyik más szerkezettel és felületi textúrával. Ezek az anyagok: EVA, tépőzár, tükör, filcszövet és hullámkarton. A tábla segít a gyerekeknek megtanulni, hogyan reagál a bőrünk, és hogyan határozza meg a különböző textúrákat.

A fatábla utolsó gyűrűjén látható látványosság egy labirintus, 5 színes fogaskerékkel. A kerekek tetszés szerint átrendezhetők, hogy új elrendezési lehetőségeket találjunk. A gyermek mozgatja a fogaskerekeket, a fogaskerekek működését figyelve sok mókát és elégedettséget okoz a gyermeknek. Az egyik elforgatásával mozgásba hozhatja a többit is, természetesen minden attól függ, hogy a gyerek milyen elrendezést választ.

A készlet tartalma:
- 5 db 440 mm átmérőjű kerek fa tantábla.
- Szerelőkészlet, amely 22 csapból és 22 csavarból áll.

Az egész lakkozott fából készült, és olyan színekkel van festve, amelyek minden felhasználó igényeit kielégítik, és sok örömet okoznak.
A több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező Viga tudja, hogyan kell a legjobb minőségű játékokat előállítani. Kiemelt feladatunk az általunk kínált termékek biztonsága és minősége, ezért ügyelünk arra, hogy a játékaink festésére használt festékek nem mérgezőek és megfelelnek a biztonsági előírásoknak (EN71 és ASTM).
A játék 18 millió évnél idősebb gyermekek számára készült.
Termék méretek:
hossz: 839 mm x magasság: 120 mm x szélesség: 1850 mm
Súly: 10,00 kg
Csomag mérete:
hossz: 445 mm x magasság: 445 mm x szélesség: 30 mm
Kor: 3+

Kód55577
Márka
Viga
Szín
Multicolor
Megfelelő
Mindenkinek
Anyag
Fa
Ajánlott kor
3 éves kortól