20 600 Ft
5 napon belül kézbesítik Ekkor szállítjuk: 10.5.

Termékleírás

A térbeli labirintus egy aranyos sündisznó formájában egy többfunkciós húzós játék. A sündisznó órákig tartó, szórakoztató attrakciókat nyújt gyermekének. Az első a gyöngyök közvetlenül a sün orránál, amelyek számlálónak is használhatók. A következő attrakció a különböző formájú és színű színes gyöngyök, amelyek szabadon mozgathatók a fémrudakon. A térbeli labirintus alján egy második labirintuspálya található, ahol a kisgyermek feladata, hogy az állatok fejét helyesen illessze a megtalálni kívánt képhez. A süni hátoldalán további attrakciók találhatók: az egyik oldalon a fogaskerekek, amelyek minden gyereknek rengeteg szórakozást nyújtanak; míg a másik oldalon a süni barátai találhatók. A képük alatt az adott állat finomságai találhatók. A sündisznó szívesen indul útnak gyermekeddel - nyaklánccal és csúszásmentes kupakkal ellátott kerekekkel rendelkezik.

A baba örülni fog az új társának az első sétáin. A játék elősegíti a motoros fejlődést, a szem-kéz koordinációt, több fizikai aktivitásra ösztönöz és serkenti a képzeletet. Emellett az élénk színek játékra ösztönzik a gyermeket, és sokáig fenntartják a kisgyermek figyelmét. Az egész készlet bükkfából készült, és nem mérgező festékekkel festett, élénk színekkel, amelyek vonzzák a figyelmet, és játékra ösztönöznek, miközben sok szórakozást nyújtanak.

Számunkra a gyermekek biztonsága és a legmagasabb minőségű játékok a legfontosabbak, ezért ügyelünk arra, hogy a játékok festéséhez használt festékek ne legyenek mérgezőek és megfeleljenek a biztonsági előírásoknak (EN71 és ASTM).

Ez a játék 12 hónaposnál idősebb gyermekek számára alkalmas.

A termék méretei:
Hosszúság: 295 mm x Szélesség: 320 mm x Magasság: 265 mm.

A csomagolás méretei:
Hosszúság: 335 mm x Szélesség: 275 mm x Magasság: 305 mm.

Kód54624
Márka
Viga
Szín
Multicolor
Megfelelő
Mindenkinek
Anyag
Fa
Ajánlott kor
12 hónapos kortól