12 845 Ft
Készleten Doručíme 22. 7.

Termékleírás

A Viga fakockái az egyik legszebb játék, amely hosszú ideig tart, és hosszú évekig érdekes és kreatív játékot biztosít gyermekének. A blokkjainkkal való játék során kisgyermeke fejleszti a kézmozdulatok pontosságát és javítja a szem-kéz koordinációt. A készlet 100 darab, különböző színű geometriai alakzatok képével ellátott blokkot tartalmaz. Ideális arra, hogy gyermeke játék közben megtanulja felismerni a formákat és a színeket. Az elemek sokfélesége lehetővé teszi, hogy egyedi épületeket, városokat és tárgyakat építsen. A téglák egy műanyag vödörbe vannak csomagolva, amelynek fogantyúja megkönnyíti a bárhová történő szállítást.

A játékot 2 évesnél idősebb gyermekek számára tervezték.

Az egész készlet lakkozott fából készült, nem veszélyes festékekkel festett, élénk színekkel, amelyek minden felhasználónak örömet és sok szórakozást nyújtanak.

Elsődleges szempontunk az árucikkek biztonsága és minősége, ezért ügyelünk arra, hogy a játékok festéséhez használt festékek ne legyenek mérgezőek és megfeleljenek a biztonsági előírásoknak (EN71 és ASTM).

TECHNIKAI ADATOK
A termék méretei:
223 mm x 223 mm x 220 mm

Kód51595
Márka
Viga
Szín
Multicolor
Megfelelő
Mindenkinek
Anyag
Fa
Ajánlott kor
2 éves kortól