1 415 Ft
5 napon belül kézbesítik Ekkor szállítjuk: 20.5.

Termékleírás

ACHICCO PHYSIO SOFT egy teljesen puha, fogszabályozó bábu, amelyet úgy terveztek, hogy a baba szájának helyes fejlődését a születéstől kezdve támogassa.
Az Olasz Orthodontiai Társaság Tudományos Bizottságával (SIDO) együttműködve fejlesztették ki, és megalkotása az orvosi szakértők több éves kutatásának és az anyák tapasztalatainak eredménye, amelyet az ideális bábu kifejlesztése érdekében végeztek, amely nem zavarja a baba természetes fejlődését.
A Chicco Orthodontic System® bábu serkenti a baba szájpadlásának, nyelvének és fogazatának funkcionális-anatómiai fejlődését, valamint támogatja és ösztönzi a természetes szopási reflexet. Anatómiai kialakításának köszönhetően alkalmazkodik a baba szájának alakjához, megfelelően stimulálva a szopási funkciót. A cumi alapja vékony és puha, a száj megfelelő záródása érdekében, ami megelőzi a fogászati problémákat. A cumi puha, az anyamellre emlékeztető pajzsa növeli a baba komfortérzetét, és lehetővé teszi, hogy szopizás közben kényelmesen helyezkedjen el a szája. A cumi fején lévő mélyedés a nyelvvel megegyezően felfelé kontúrozott, biztosítva annak természetes helyzetét és a szájpadlásra gyakorolt helyes nyomást. A cumik hegyén lévő kis hullámok a gyermek szájpadlásához hasonlítanak, lehetővé téve a gyermek számára, hogy a nyelvet szopogatás és nyelés közben megfelelő erővel nyomja előre. A cumi keskeny végén található gyűrű masszírozza az ínyt, és enyhülést biztosít az érzékeny fogzási fázisban. A pajzsban lyukak vannak a levegő áramlásának biztosítása és a nyál pangásának megelőzése érdekében. A cumi teljes egészében nagyon puha, kiváló minőségű, szagtalan szilikonból készült, hogy a baba számára a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsa nappal és éjszaka egyaránt.
A CHICCO PHYSIO SOFT cumi legújabb kollekcióját az úgynevezett "MUM EFFECT"-tel gazdagították, azaz a pajzs és a cumi hegyének különleges, rendkívül finom kidolgozásával, amely tapintásra az anyamell finom bőrére emlékeztet.

Az anyamell finom bőrére hasonlít.

Kódmr-x2-000168
Márka
CHICCO