39 945 Ft (61 455 Ft)
Készleten Ekkor szállítjuk: 2. 5.

Termékleírás

A "Basic" gyermek hintaágya masszív bükkfából készült, és alkalmas fiúszobákba és lányszobákba egyaránt. A kényelmes rúdak mindkét oldalon elhelyezkednek, és a kis méretek lehetővé teszik, hogy bármelyik helyre elhelyezhesse a hintaágyat, és közvetlen kapcsolatban maradjon a gyermekkel.

Termékünk jellemzői:
RINGATÁS FUNKCIÓ - a hintaágy nagyszerű megoldás kisgyermekek számára, akik szeretnek hintázni. Ez a mozgás nyugtató hatással van a gyermekre, csökkenti a sírást és a gyermek szorongását - biztonságérzetet ad. Azonban nem kell mindig ezt a funkciót használni. Az egyik oldala zárral van felszerelve. Ez lehetővé teszi, hogy stabilizálja a hintaágyat, amikor a gyermek alszik. Ez ideális darab bútor, amely kombinálja a gyermekágyat és a hintaágyat.

MAGAS MINŐSÉG - Termékünk 18 mm vastag laminált lapból készül. A bútor tartós, ütésálló és karcolásálló. A fehér rácsok tölgyfából készülnek és fehér festékkel vannak bevonva. A használt termék biztonságos a gyermekek számára, és a színek nem tartalmaznak káros összetevőket. A hintaágy alsó része bükkfából készül, sima és nem lakkozott.

MOBIL - A gyermek hintaágyak általában valamivel keskenyebbek és rövidebbek, mint a normál gyermekágyak. Ezáltal sokkal kevesebb helyet foglalnak el, és könnyebben elhelyezhetők a szülői hálószobában. Termékünk kerekekkel van ellátva, amelyek lehetővé teszik az ágy nagyon kényelmes mozgatását az otthonában.

TELJES DIZÁJNNAL - A legfontosabb az, hogy a gyermek hintaágy biztonságos legyen, de fontos az eredeti dizájn is. Szerencsére a termékünk mindkét követelménynek megfelel! A hintaágyat úgy tervezték, hogy alkalmas legyen fiú- és lánygyermekeknek egyaránt. A minimalist és elegáns design és a fehér szín miatt a termékünk tökéletesen illik minden gyermekszobához. Ezen kívül ez a típusú bútor optikailag nagyobbnak és világosabbnak tűnik a helyiségben.

ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA - Minden bútordarab maximális figyelemmel készül, a részletekre is odafigyelve. Ezért biztosak vagyunk benne, hogy tartós és magas minőségű terméket kínálunk Önnek.

Külső méretek: hossz: 108 cm, szélesség: 54 cm, magasság: 83,5 cm.
Belső méretek: hossz: 90 cm, szélesség: 40 cm.

Anyagok és kivitelezés:
A bölcső teljes oldalfalai 18 mm vastag laminált lemezből készülnek. A gyermekbölcső kényelmes kerekekkel van felszerelve, amelyek fékkel rendelkeznek a mozgás szabályozásához. Az egyik oldalon hintázó blokk van a bölcső stabilizálásához alvás közben. A fehér bordák fából készülnek és fehér festékkel vannak bevonva, amely biztonságos a gyermekek számára. A fából készült, hagyományos színű bordák tölgyfából készülnek és nincsenek lakkozva. Az aljzat bükkfából készül, sima és csiszolt, nem van semmilyen lakkozása.

Kód51639
Márka
.
Szín
Fehér
Megfelelő
Mindenkinek
Motívum
Motív nélkül
Anyag
Fa
Típus
Leengedhető oldalráccsal