1 405 Ft
Készleten Ekkor szállítjuk: 2. 5.

Termékleírás

A láz és fájdalom elleni gélborogatás elsősegélyt és kényelmet nyújt nem életveszélyes esetekben. Egyik oldalán kellemes tapintású anyaggal van bevonva.

Hideg használat: rándulások, zúzódások, rovarcsípések, forgolódások, napozás utáni irritáció, fejfájás, láz.
Melegítésre: izomfájdalmakra, hasi fájdalmakra, minden sérülésre és duzzanat nélküli fájdalomra, fagyott kézre és lábra.

Megjegyzés: Szükség esetén ajánlott először fertőtlenítőszert alkalmazni, majd néhány percig borogatást tenni a fájdalmas területre.

Biztonsági utasítások:
- Mikrohullámú sütő - melegítse a borogatást maximum 20 másodpercig 700 watton, ne fedje le a borogatást melegítés közben.
- Fagyasztó - tegye a borogatást a fagyasztóba maximum 5 percre.

Tisztítsa meg a felületet szivaccsal és enyhe tisztítószerrel.
Figyelmeztetés! Miután kivette a borogatást a mikrohullámú sütőből vagy a fagyasztóból, mindig ellenőrizze a hőmérsékletét a saját kezébe helyezve, mielőtt a gyermek fájdalmas területére helyezi. A túl magas vagy túl alacsony hőmérséklet bőrproblémákat okozhat. A borogatás kizárólag külső használatra szolgál. A pakolás nem játék, és mindig felnőtt felügyelete mellett kell használni. Forduljon orvoshoz, ha gyermeke egészségével kapcsolatban aggályai vannak. Használat előtt győződjön meg róla, hogy a pakolás tiszta és sértetlen.
A borogatás nem tartalmaz mérgező anyagokat. Teljesen biszfenol A mentes (0% BPA).

Kód54957
Márka
AKUKU
Szín
Zöld
Megfelelő
Mindenkinek
Motívum
Állatkák
Anyag
Műanyag