Rólunk

A születése megváltoztatja az Ön egész életét. Megérkezésének köszönhetően fényben úszik majd minden napja. Jobban szereti, mint a saját életét, és a legjobbat akarja neki adni. A legfontosabb lesz Önnek. Ha a baba boldog, Ön is boldog. Ahhoz, hogy a baba mosolyogjon, Önre és az Ön szeretetére van szüksége. Azért vagyunk itt, hogy minden másban segítséget nyújtsunk.

Több mint 130.000 raktári árucikkel. A mintegy 1500 m2 alapterületű raktárnak köszönhetően rugalmasan tudunk reagálni ügyfeleink kívánságaira, és minden egyes megrendelés lebonyolítását a beérkezését követően minimális határidőn belül garantáljuk (a megrendelések 98 %-át 72 órán belül kézbesítjük), amivel időt és pénzt takarítunk meg Önnek, miután egy baba érkezésére minden szülő alaposan felkészül, és eltervezi, hogy mi mindent kell beszereznie még mielőtt a baba kikukucskál édesanyja pocakjából.

A leendő édesanya és édesapa az internetet böngészve keresik a megfelelő ruhácskákat és más olyan alapcikkeket, mint amilyen például a babaágy, a babakocsi, a fürdetéshez szükséges segédeszközök stb. Kedves szülők, mi mindezt egy helyen, a www.mimulo.hu webáruházban kínáljuk Önöknek. A szülést követően a babák az első hónapokat elsősorban alvással és pihenéssel töltik, ezért igyekezzenek a lehető legnagyobb kényelemet biztosítani a számukra. Ebben az időszakban az ideális választást a káros színezőanyagoktól és vegyszerektől mentes, biztonságos ruhaanyagok jelentik, ideális pl. a pamut. A New Baby, Koala és Bobas fashion márkájú babaruhák bevizsgálásra kerültek, megfelelő minőségügyi tanúsítással rendelkeznek, és alkalmasak az érzékeny bababőr számára. Ügyelünk arra, hogy a minőség mindenki számára elérhető legyen.

Amint az már elhangzott, egy babák megérkezését a családba hatalmas boldogságáradat kíséri, és a kismama, illetve az apa a legoptimálisabb babakelengyét szeretnék kisbabájuk számára biztosítani. Ezért a csecsemők részére készülő termékektől a baba kényelmét garantáló kiemelkedő biztonsági színvonalat várnak el. Nem kell tehát senki sem emlékeztetni arra, hogy milyen kihívásokat rejt az újszülött babával megtenni kívánt első út. Gépkocsival utazva elengedhetetlenül fontos a baba számára az olyan megfelelő autósülés, amely biztosítja az új jövevény - akinek a szívüket adták, és akinek a biztonságát Önök az első helyre helyezik - kényelmét és biztonságát. A kiváló minőségű CARETERO autósüléseket rendkívül vonzó árakon kínáljuk. Ugyanezen márkától ugyanakkor akár az utazóágyat, az etetőszékeket vagy a babahintát is beszerezhetik.

A kis emberke kelengyéjéből nem hiányozhat egy saját kiságy sem. Amikor ágyat választunk a babának, mindenekelőtt annak egészségügyi ártalmatlanságára, megfelelő stabilitására és könnyű tisztíthatóságára kell ügyelnünk. A kiságy szerves részét képezi az ágynemű. Ebben az esetben sem feledkezhet meg saját magáról, és gondosan kell megválasztania, hogy miben alszik majd a baba. Mindannyian tudatában vagyunk annak a ténynek, hogy az alvás nagyon fontos a gyermekeknek, ezért kizárólag olyan kellemes és minőségi anyagokat választunk, mint amilyen például a pamut. A természetese pamut nem okoz horzsolásokat sem irritációt, miután nem tartalmaz sem formaldehideket, sem más a kisbabák szempontjából káros összetevőket. Tekintse még New Baby vagy Drewex minőségi bükkfa bútorcsaládunkat, valamint Belisima ágyneműgarnitúránkat.