9 ok, hogy miért érdemes éppen nálunk vásárolni

INGYENES árucsere

Árut rendelt a webáruházunkban, és a kicsomagolását követően úgy találta, hogy az áru nem felel meg az elképzeléseinek? Akkor a csomag átvételétől számított 30 napon belül visszaadhatja, és kicserélheti más termékre. Tisztában vagyunk azzal, hogy nem mindig sikerül a helyes ruhaméretet, színt kiválasztani, vagy hogy egyszerűen csak szeretné kicserélni a nemkívánatos ajándékot. Vásároljon problémamentesen. Az áru kicserélésével kapcsolatos tájékoztatást ITT olvashatja.

30 nap az áru visszaadására

A törvényben előírt 14 napos határidőt meghaladó, 30 napos áru-visszaadási határidőt kínálunk. Hogy mi a teendő, arról a Vásárlási feltételek/Garancia részben olvashat.

Ingyenes kiszállítás

19 990 Ft. értéket meghaladó megrendelés esetén az árut ingyenes továbbítjuk a címére.

Az árut azonnal továbbítjuk

Minden Ön által megrendelt és raktáron lévő terméket azonnal, még a megrendelés napján, vagy legkésőbb a következő munkanapon továbbítunk (nem vonatkozik a 12:00 óra után, és a hétvégén vagy ünnepnapon leadott megrendelésekre). Az áru kikézbesítésére a feladását követően másnap kerül sor. Bővebb információk ITT.

Jogos reklamáció esetén ajándék

Saját tapasztalatból tudjuk, hogy igazán bármi megtörténhet, például hogy az áru hibás (javítható vagy javíthatatlan), és Ön kénytelen lesz megreklamálni azt. Ez nem egy kellemes dolog, sem Önnek, sem nekünk, ezért úgy döntöttünk, hogy minden jogos, azaz általunk elismert reklamáció esetén egy kisebb ajándékkal próbálunk majd a kedvében járni.

ITT olvashatja el, hogy mi a teendő, ha meg kívánja reklamálni az árut.

Széles körű, jó minőségű ajánlat

Nálunk mindent megtalál és megkap a babája számára. Sőt, bizonyos árucikkeket más webáruházban meg sem talál!

Az árukínálatot a felhasználás függvényében több kategóriába osztottuk, de az egyes gyártók szerint is válogathat. Különböző szűrési lehetőségek állnak rendelkezésre.

Több mint 125 000 terméket tartunk raktáron.

Tanácsadás

Nem tudja, hogy milyen terméket is válasszon? Sebaj, örömmel adunk tanácsot! A kapcsolatot livechat segítségével, vagy az + 3614451282 telefonszámon, esetleg az info@mimulo.hu e-mail címen veheti fel velünk. És ha valamint nem tudnánk azonnal – hiszen ez is megtörténhet – akkor haladéktalanul kiderítjük!

Hagyomány és tapasztalat

Csecsemő és gyermekáru téren 2005 óta vagyunk a piacon. A csapatunk magukat folyamatosan képező tapasztalt és hozzáértő emberekből áll. Ezért a termékeink fokozott odafigyeléssel, gondosan kerülnek kiválasztásra úgy, hogy mindenben megfeleljenek az anyagminőséggel, kivitellel és egészségügyi ártalmatlansággal szemben támasztott követelményeknek.

Akciós ajánlatok

Érdemes figyelemmel követni webáruházunkat. Rendszeresen kínálunk akciós termékeket ellenállhatatlan árakon.