18 260 Ft
Készleten Ekkor szállítjuk: 2. 4.

Termékleírás

Az New Baby La Natura multifunkcionális bölcsője nagyon praktikus segítőtárs a szülőknek, akik szeretnék gyermeküknek biztosítani a kényelmes és biztonságos pihenőhelyet. Biztonságérzetet ad a babáknak, és olyan elégedettnek érzik magukat, mint az anyaméhben. Jobban elalszik a baba és nyugodtabb lesz.

Megvédi a csecsemőt az eleséstől vagy az elgördüléstől. Biztonságos anyagokból készül és az első hónapokban kiváló segítőtárs a baba életében. Ideális az idősebb gyermekeknek is, akiknek a játszásra, hason fekvésre vagy az első gyakorlatokra - fejemelésre vagy a hozzájuk közel eső játékokra. A zsinórok feloldása után pelenkázóként is használható.

A bölcső bármilyen formában megőrzi formáját, az oldalai nem omlanak össze.

A bölcső minőségi és biztonságos anyagokból készült, amelyek kopásállóak és nem ártanak az újszülött egészségének. A bölcső szerkezete stabil és biztonságos, még intenzív használat esetén is.

Az új Baby termékek minősége és kidolgozottsága kiemelkedő, ezért kiváló minőségű és tanúsított anyagokból készülnek, amelyek nem bocsátanak ki színeket és nem okoznak allergiás reakciókat.

Az EU-ban készült.

Méretek: Külső: kb. 88x50 cm, belső: 65x33 cm
Összetétel: felső anyag: 100% pamut, töltelék: antiallergén rost.
Ajánlott korosztály: 0-3 hónapos csecsemőknek.

Kód51617
Márka
NEW BABY
Szín
Bézs-tejfehér
Megfelelő
Mindenkinek
Anyaga szerint
100% pamut, 100% poliészter, antialergén szál
Alkalom szerint
Klasszikus
Motívum
Más
Méret
77x48 cm
Csipke
Csipke nélkül
Kolekce
New Baby Harmony

Más színváltozatokban is kapható

A kollekció többi terméke New Baby Harmony