2 730 Ft
5 napon belül kézbesítik Ekkor szállítjuk: 13.5.

Termékleírás

A Natural Feeling cumisüvegcsalád koncepciója a 3 féle cserélhető szopókán alapul, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy alkalmazkodjanak a szájfejlődés aktuális szakaszához és a baba változó szopási módjához, az egyszerű, úgynevezett préseléstől a megfelelő, intenzív szopásig. A Natural Feeling szívófejeket úgy tervezték, hogy alkalmazkodjanak ezekhez a változásokhoz, maximális kényelmet biztosítva a babának és kényelmet az anyukának vagy az apukának a táplálás során. A szilikonszívók 3 alapformája a baba változó szopási szokásaihoz igazodik, többféle áramlásban kaphatók normál, közepes, gyors, háromáramú és zabkása etetésre alkalmas. Minden típusú cumisüveggel bármilyen kapacitású cumisüveg használható.
Natural Feeling cumisüveges szopókák:
- Diagonálisan lekerekített (0-2m) széles felkapaszkodásra tervezve, megkönnyíti a baba nyakának helyes helyzetét, és tejjel töltve marad, hogy megakadályozza a levegő lenyelését;
- Egyenes lekerekített (4-6m) továbbra is széles felkapaszkodásra, de lehetővé teszi a baba számára, hogy többet mozogjon etetés közben;
- Egyenes hosszúkás (6+) a lekerekített alap és a megfelelő hosszúság megkönnyíti a szűk felkapaszkodás és elősegíti a szopómozgást.
Az 5 bábutípus mindegyike rendelkezik 2 anti-kolikus szeleppel, amelyek csökkentik a kólika kockázatát, segítve a baba nyugodt evését; hajlítókkal, amelyek biztosítják a bábu hosszúkásságát és rugalmasságát; belső függőleges barázdákkal, amelyek megakadályozzák, hogy a bábu teljesen összenyomódjon.

Kódmr-x2-000129
Márka
CHICCO