1 175 Ft
Készleten Ekkor szállítjuk: 2. 5.

Termékleírás

Prémium minőségű, szagtalan és íztelen szilikonból készült cumizó. Szimmetrikus gumiszalaggal van ellátva. Biztosítja a szabad légzést és a nyálnyelést. A cumi jól szellőzik a speciális szellőzőnyílásoknak köszönhetően.

Használati utasítás. Első használat előtt forró vízben 5 percig forralja a cumit. Miután kihűlt, nyomja ki a maradék vizet. Higiéniai okokból rendszeresen mossa ki a cumit meleg folyóvíz alatt. A cumit legalább naponta egyszer mossa ki forró vízben, és minden alkalommal, amikor kiesik a kiságyból vagy a babakocsiból. Mosogatógépben vagy mikrohullámú sütőben való használatra nem alkalmas. Ne használjon antibakteriális vagy súroló hatású tisztítószereket a tisztításhoz. Ezek túlzott koncentrációja idővel károsíthatja a műanyag alkatrészeket.
Ne hagyja a cumit az ajánlottnál hosszabb ideig közvetlen napfényben, hőforrások közelében vagy fertőtlenítőszerben ("fertőtlenítő" oldatban), mivel ez meggyengítheti a rugalmas pántot.

Megjegyzés: Soha ne vegyen cumit a baba szájába! Fertőzést okozhat a babának. Soha ne áztassa a cumit mézbe, cukorba vagy más édes folyadékba, mivel ez a fogszuvasodás és más szájbetegségek kockázatának teszi ki a babát.

Tárolja a cumit tiszta, száraz cumisüvegben. Cserélje ki a törött gumiszalaggal rendelkező cumit, mielőtt a baba leharapna egy darabot és megfulladna. Minden használat előtt alaposan ellenőrizze a terméket. A cumit minden irányban nyújtsa ki. Dobja ki a terméket, ha az bármilyen módon sérült. Ha a babának már vannak fogai és cumit használ, rendszeresen ellenőrizze, hogy a gumit nem rágta-e meg. A baba kényelme és biztonsága érdekében 1-2 havonta cserélje ki a cumit.
Javasoljuk, hogy 3 éves korban hagyja abba a cumi használatát.
A termék teljesen biszfenol A mentes (0% BPA).
0 hónapos kortól alkalmas gyermekeknek
A csomagban 1 darab található.

Kód54892
Márka
AKUKU
Szín
Rózsaszín
Méret
0-9 m
Megfelelő
Lányoknak
Motívum
Szívek
Anyag
Szilikon

Más színváltozatokban is kapható