8 075 Ft
Készleten Doručíme 20. 6.

Termékleírás

Pelenkázó lap New Baby Basic 47x70cm négy színben kapható. A gyerekszoba berendezésének pótolhatatlan eleme. A New Baby márka elkötelezett amellett, hogy olyan termékeket hozzon létre, amelyek nemcsak praktikusak, hanem a legmagasabb szintű biztonságot és higiéniát is biztosítják a babák számára.
Ez a különleges pelenkázó lap speciális csapokkal van felszerelve, amelyek megakadályozzák az elmozdulást, így stabil és biztonságos a használata. A pelenkázó lapot a gyermek biztonságára és kényelmes öltözködésére tervezték, ami a mindennapi gyermekgondozás pótolhatatlan eleme.
A pelenkázó lap a legjobb minőségű anyagokból készült, maximális biztonságot garantál babája számára. A betét nem tartalmaz ftalátokat vagy egyéb káros anyagokat, így biztos lehet benne, hogy a baba biztonságos felületen alszik.
A New Baby Basic pelenkázó lap születéstől kb. 12 hónapos korig, maximum 11 kg súlyig használható. 47x70 cm-es méretei elegendő helyet biztosítanak a babának az átöltözéskor, így praktikus és funkcionális kiegészítője a gyerekszobának.
A New Baby Basic -es pelenkázó lap a legigényesebb szülők elvárásainak is megfelel az átgondolt dizájnnak, a minőségi kidolgozásnak és a négy szín közül választható lehetőségnek köszönhetően.

A New Baby termékek tanúsítottak és megfelelnek az európai szabványoknak.

Mérete: kb 70x47 cm, vastagsága kb 2 cm, a keret magassága 8 cm.

Kód56027
Márka
NEW BABY
Szín
Rózsaszín
Megfelelő
Mindenkinek
Motívum
Motív nélkül
New Baby termékcsalád
Basic

Más színváltozatokban is kapható