New Baby logo
-10%
Újdonság
6 290 Ft (6 990 Ft)
Készleten Doručíme 19. 6.

Termékleírás

A New Baby puha pelenkázó lap csecsemők számára praktikus kiegészítője a babaszobának, amely nemcsak kényelmet, hanem megfelelő higiéniai körülményeket és biztonságot is biztosít a baba pelenkázása során. A szülők igényeit és a babák kényelmét szem előtt tartva a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően lett kialakítva.
A 49x70 cm-es méretekkel ez a pelenkázó lap bőséges helyet biztosít a babának a napi pelenkázási rituálék során. Ez a termék születéstől körülbelül 12 hónapos korig alkalmas a babák számára, maximális súlya 11 kg, így a baba számára ideális.
A New Baby puha pelenkázó lap a legmagasabb minőségű anyagokból készült, így maximális biztonságot nyújt a baba számára. A pelenkázó lap ftalátoktól és egyéb káros anyagoktól mentes.
A pelenkázó alátét négyféle kivitelben kapható, így a babaszoba elrendezéséhez és a személyes preferenciákhoz igazítható.. Ennek köszönhetően a pelenkázó lap nemcsak a gyakorlati funkcióit tölti be, hanem esztétikailag is illeszkedik a környezetéhez.
A New Baby 49x70 puha pelenkázó lap nemcsak praktikus, hanem funkcionális és biztonságos termék is, amely megkönnyíti a baba mindennapi ellátását. Minden pelenkázást könnyebbé és kényelmesebbé tesz mind a baba, mind a szülők számára.

A New Baby termékek tanúsítottak és megfelelnek az európai szabványoknak.

Kód56160
Márka
NEW BABY
Szín
Multicolor
Megfelelő
Mindenkinek
Motívum
Állatkák
New Baby termékcsalád
Standard

Más színváltozatokban is kapható