A termék már nem elérhető

Termékleírás

A fogantyús poharat kifejezetten a baba első kortyaihoz tervezték. Segíti a baba ivási készségének fejlődését, miközben megakadályozza a kiömlést. A pohár kétrészes szeleppel rendelkezik, hogy minimálisra csökkentse a rendetlenséget, könnyen tisztítható, és mégsem áll az ivás útjába. A pohárhoz egy praktikus, levehető higiénikus fedél is tartozik.
Egyedülálló INTELLIVALVE™ szivárgásgátló technológiánkkal van felszerelve, amely biztosítja a pohár teljes szivárgásmentességét, mivel ellenáll a belső nyomásnak, vagyis még akkor sem szivárog, ha fejjel lefelé fordítjuk vagy felrázzuk. Szokatlan szelepünk egyszerre tömíti és szabályozza a folyadék áramlását, hogy megakadályozza a szivárgást és biztosítsa a könnyű ivást.
Akkor, amikor a higiénia mindenki számára kiemelten fontos, ivópoharaink extra védőréteggel rendelkeznek, mivel az ivószájrész BACSHIELD™ antimikrobiális technológiát tartalmaz. A BACSHIELD™ egy széles körben használt ezüstion technológia, amely antibakteriális védelmet biztosít a terméknek, és nincs káros hatása. Úgy működik, hogy megakadályozza a nem kívánt mikroorganizmusok szaporodását, amelyek a termék lebomlását, elszíneződését, elszíneződését vagy szagát okozhatják. Ezt a szájrész* anyagába kevert ezüstionok érik el, amelyek
megakadályozzák a mikrobák elszaporodását.
Minden termékünk BPA, BPS, PVC, ftalátok és nitrozamin mentes.
*Független laboratóriumi tesztek szerint 24 óra elteltével 99,9%-kal csökkent a baktériumok száma.
**A félpuha szájrész ezüst-foszfát üveget tartalmaz, az ISO 22196 szabvány szerint tesztelve.

  • 100%-os szivárgás- és ütésállóság: Egyedülálló INTELLIVALVE™ szivárgásgátló technológiánk biztosítja, hogy a Superstar pohár teljesen szivárgásmentes legyen, még akkor is, ha fejjel lefelé fordítjuk vagy rázzuk.
  • Higiénikus: Az ivószájrész BACSHIELD™ antimikrobiális technológiával készült, amely akár 99,9%-kal* csökkenti a baktériumok számát, megakadályozva a nem kívánt mikroorganizmusok elszaporodását.
  • A gyermekek igényei szerint terveztük: Kisgyermekek számára készült 4 hónapos kortól. A robusztus, szájkosárral ellátott edzőpohár csepp- és ütésálló.
  • Rezisztens a harapással szemben: A masszív, tartós, egyrészes szájrész kíméletes a kis szájakhoz, és elég kemény ahhoz, hogy ellenálljon a baba fogainak.
  • Egyszerűen megfogható: A könnyen megfogható fogantyúk és az ergonomikus forma segít a kisgyermekeknek fejleszteni a szem-kéz koordinációt, amely a fogáshoz, a felfogáshoz és az iváshoz szükséges, mindezt függőleges helyzetben.
  • Egyszerűen tisztítható és BPA-mentes: A Superstar poharak könnyen tisztíthatók, sterilizálhatók és mosogatógépben moshatók. Minden termékünk BPA, BPS, PVC, ftalátok és nitrozamin mentes.
.
Kódmr-x2-000370
Márka
TOMMEE TIPPEE