72 710 Ft
Készleten Ekkor szállítjuk: 2. 5.

Termékleírás

Tapasztald meg a végtelen kalandokat a Retro Pearl White elektromos gyermekautóval, amely a klasszikus bájt ötvözi a modern funkciókkal. Ez a szemet gyönyörködtető autó tökéletes a szórakozásra és izgalmakra vágyó kis kalandorok számára. Elegáns fehér kivitelével és a retro ihletésű dizájnelemekkel, mint a krómozott részletek és a retro maszk az elején, ez az autó biztosan bájos kiegészítője lesz bármelyik gyerekszobának vagy kertnek.

Ez az elektromos játékautó könnyen használható és biztonságos utazást kínál. A 2 és 4,5 km/h közötti sebességgel, 18 W-os motorral és 6 V-os, 4,5 AH-s akkumulátorral hajtott autó izgalmas, mégis biztonságos élményt garantál a gyermekek számára. Stabil szerkezete, biztonsági öve és egyszerű kezelőszervei biztonságos utazást biztosítanak.

A Retro Pearl White gyermek elektromos autó nemcsak örömet és szórakozást nyújt, hanem fejleszti a gyermekek képzelőerejét és motoros készségeit is. Az előre felvett zenével és mesékkel a kalandos utazás varázsának egy extra dimenzióját adja. Specifikációk: Csomagolási méretek: 109x55x32 cm A jármű méretei: 107x56x48 cm Akkumulátor: 6V 4,5 AH Motor: 18W A jármű súlya csomagolással együtt: 12,6 kg A jármű súlya: 10,6 kg Gyorsaság: 2-4,5 km/h Maximális terhelhetőség: 40 kg Távvezérlés Előre felvett zene a kocsiban Előre felvett történetek a kocsiban Akkumulátor túltöltés elleni védelem MP3, USB, TF bemenet Hangerőszabályzó Készülj fel a végtelen izgalmas és kalandos órákra ezzel a varázslatos retro autóval.

Kód55353
Márka
BABY MIX
Szín
Fehér
Megfelelő
Mindenkinek
Anyag
Műanyag / fém
Max teherbírás
40 kg
Ajánlott kor
3 éves kortól
Alak
Autó
Irányító
Távirányítóval / pedál megnyomásával
Teljesítmény
18 W
Elemek típusa
6V
Elemek száma
1
Motor száma
1
Maximális sebesség
4 km / óra
Üzemidő
2 óra
Dallamok
USB-bemenet