15 230 Ft (23 435 Ft)
5 napon belül kézbesítik Ekkor szállítjuk: 10.5.

Termékleírás

A Qplay Elite Plus egy könnyű és fordulékony háromkerekű, ideális a kis felfedezők számára. A modern stílussal és kiváló minőséggel kombinált klasszikus kialakítás a szülők és a kis felhasználók dicséretét egyaránt elnyeri. A triciklit a szigorú biztonsági előírásoknak megfelelően tervezték. A váz tömör fémből készült, amelyet feltűnő műanyag héjjal burkolnak. A kontúros kormányt csúszásmentes fogantyúkkal látták el, amelyek védősapkával vannak ellátva a kopások és sérülések megelőzése érdekében. A műanyag héjjal burkolt váz lekerekített formájú a csökkentett légellenállás és a biztonságos használat érdekében. Az Elite Plus modell szülői vezetőrúddal rendelkezik, amely lehetővé teszi a kis kerékpáros számára, hogy fáradtan is folytassa a tekerést. A szülő tolhatja a gyermeket, amikor emelkedőkön mászik - vagy lelassíthatja, amikor meredek lejtőkön ereszkedik. A fogantyú hossza állítható, és eltávolítható, amikor a gyermek felnő, így egy klasszikus háromkerekűvé válik. Kényelmes és kontúros ülés alacsony háttámlával - a lecsúszás megakadályozása érdekében.
Az első kerékben - a meghajtó kerékben - található pedálok csúszásmentes kialakításúak, hogy a cipő ne csússzon le a pedálokról. Az üresjárati funkció lehetővé teszi, hogy a gyermek pihenjen, amíg a szülő tolja.
Az ülés mögött tágas kosár található a kisebb bevásárlások vagy a parkba való kiránduláshoz szükséges felszerelések számára. Az Elite triciklik EVA futófelülettel ellátott habszivacs gumikkal rendelkeznek - a gumik defektállóak, és minden körülmények között hosszú és gondtalan használatot garantálnak. Az állítható magasságú kormány és ülés lehetővé teszi a gyermek magasságához való könnyű igazodást a kényelmes utazás érdekében.
A QPlay Elite Plus sikeresen helyettesíti a babakocsit a mindennapi séták során, és kis méretének köszönhetően magával viheti a nyaralásokra és a nagymamához tett kirándulásokra is.
Számunkra elsődleges a gyermekek biztonsága és a legmagasabb minőségű játékok, ezért ügyelünk arra, hogy termékeink megfeleljenek a biztonsági előírásoknak. Az Elite Plus kerékpár megfelel az EN71, EN72, EN73, SVHC és SCCP szabványoknak.

TERMÉKJELLEMZŐK:
Acél váz műanyag héjjal
Állítható kormány a szülők számára
Alakított ülés
Alakított kormány
Csúszásmentes fogantyúk borítással
Széles EVA gumiabroncsok
Pedálok az első kerékben
Üresjárati funkció
Teljes pedálok csúszásmentes felülettel
Sárvédő az első kerék felett
10"-os első kerék
Hátsó kerék 8"
Játékkosár
Korosztály 2-6 éves korig

SPECIFIKÁCIÓK:
Fogantyúmagasság a szülők számára: 92-94 cm
Ülésmagasság a talajtól: 36-40 cm
Kormány magassága: 2,5 m: 60 cm
Kormányszélesség: 60 cm 41 cm
Nyereg: 2,5 mm: 22x22 cm
A nyereg szélétől a pedálokig mért távolság: 33 cm
Távolság az ülés szélétől a kormányig: 22 cm
Kerékszélesség: 48 cm
Kerékátmérő: elöl 26 cm, hátul 21 cm
Kerék hossza: 68 cm
Maximális terhelés 25 kg-ig
Súly: 5 kg

CSOMAGMÉRETEK:
Magasság 26 cm
Szélesség 29 cm
Hosszúság 52 cm
Súly csomagolással együtt 6,1 kg

Kód51827
Márka
Qplay
Szín
Kék
Megfelelő
Fiúknak
Anyag
Fém / műanyag
Ajánlott kor
2 éves kortól
Funkció
Alap
Vezető rúd
Vezető rúd nélkül
Teherbírás
25 kg-ig
Kerekek típusa
Keményítet hab
Kolekce
QPLAY

Más színváltozatokban is kapható

A kollekció többi terméke QPLAY