23 455 Ft
Készleten Ekkor szállítjuk: 2. 5.

Termékleírás

A cseh New Baby márka kétoldalas gyermekmatraca Visco memóriahabból, HR habból és T-1830-as poliuretánhabból készült, fokozott szilárdsággal, így a matrac magja nem deformálódik még hosszan tartó terhelés esetén sem, így garantálja a kényelmes alvást. A matrac mindkét oldala különböző keménységű és tulajdonságú, így a matrac különböző korú gyermekek számára is alkalmas. A T-1830 poliuretánhabot a tartós terhelés okozta deformációval szembeni ellenállás jellemzi, így biztosítja a gyermek gerincének helyes helyzetét alvás közben.
A VISCO memóriahabból készült második réteget nagyfokú pontrugalmasság jellemzi. A hab a testhővel érintkezve megpuhul, és rugalmasan alkalmazkodik az emberi test anatómiájához. Az úgynevezett lassú visszatérési hatásnak köszönhetően egyenletesen osztja el a matrac nyomását a baba testén, ami pozitív hatással van a vérkeringésre és javítja az alvás minőségét.
A hideg HR hab előnye a hagyományos habokkal szemben az általános nagyobb légáteresztő képesség és rugalmasság. Tökéletesen elnyeli a testhőt, így a levegő sokkal jobban be tud hatolni a matracba.

A poliuretán hab fő előnyei:
- rugalmas és ellenáll a hosszú távú terhelés okozta deformációnak, így biztosítja a gerinc helyes helyzetét alvás közben
- antiallergén, nem szívja magába a port, és megakadályozza a penész, a gombák és az atkák kialakulását

A VISCO memóriahab fő előnyei:
- a lusta habként emlegetett hab érzékeny a testsúlyra és a hőmérsékletre
- tökéletesen alkalmazkodik az emberi test alakjához, és képes csökkenteni a testfelületre nehezedő nyomást

A HR hab fő előnyei:
- nagyobb légáteresztő képesség és rugalmasság
- elnyeli a testhőt, így a levegő könnyebben áthaladhat a matracon
- jól elnyeli a testhőt, így a levegő sokkal jobban átjárja a matracot
- a hab nyáron hűsít, télen pedig melegít
- sokkal stabilabb az alakja, és sokkal tovább ellenáll a nyúlásnak

A levehető, steppelt kasmír huzat nemcsak kellemes és puha tapintású, hanem egyéb fontos funkciókkal is rendelkezik, például hőszabályozó tulajdonságokkal, amelyek megakadályozzák a túlzott izzadást. Antiallergiás és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, erősen higroszkópos és légáteresztő. Hőszabályozó tulajdonságainak köszönhetően a melegebb napokon kellemesen hűsít, míg a hidegebb napokon meleget ad.
A huzatot legfeljebb 30°C-on, enyhe mosószerrel moshatja. Ne használjon klórt vagy fehérítőt. Felakasztva, csepegtetve szárítsa meg. Ne vasalja ki.

Méretek: 120x60x12 cm
Súly: 3 kg
A matrac összetétele: T-1830 poliuretán hab 6 cm, Visco 5015 memóriahab 2 cm, HR hab 2 cm.
A huzat összetétele: steppelt CASHMERE
Az EU-ban készült, megfelel az ÖKO TEX Standard 100 szabványnak.

Kód53066
Márka
NEW BABY
Szín
Fehér
Megfelelő
Mindenkinek
Méret
120x60 cm
Anyag
Pamut
Összetétel
Visco/HR
Felhasználás
Kiságyba
Vastagság
10 cm felett
New Baby termékcsalád
Classy

Más színváltozatokban is kapható