32 565 Ft
Készleten Ekkor szállítjuk: 2. 5.

Termékleírás

A cseh New Baby márka kétoldalas gyermekmatraca visco memóriahabból és T-1830-as poliuretánhabból készült, fokozott szilárdsággal, így a matrac magja még hosszan tartó terhelés esetén sem deformálódik, és így garantálja a kényelmes alvást. A matrac mindkét oldala különböző keménységű és tulajdonságú, így a matrac különböző korú gyermekek számára is alkalmas. Az első réteg T-1830 habból készült, amelyet a tartós terhelés okozta deformációval szembeni ellenállás jellemez, így biztosítja a gyermek gerincének helyes helyzetét alvás közben.
A VISCO memóriahabból készült második rétegre a nagyfokú pontrugalmasság jellemző. A hab a testhővel érintkezve megpuhul, és rugalmasan alkalmazkodik az emberi test anatómiájához. Az úgynevezett lassú visszatérési hatásnak köszönhetően egyenletesen osztja el a matrac nyomását a baba testén, ami pozitív hatással van a vérkeringésre és javítja az alvás minőségét.
A legmagasabb minőségű anyagokból készült, ÖKO TEX tanúsítvánnyal rendelkezik.

A poliuretán hab fő előnyei:
- rugalmas és ellenáll a hosszan tartó terhelés okozta deformációnak, így biztosítja a gerinc helyes helyzetét alvás közben
- antiallergén, nem szívja magába a port és megakadályozza a penész, a gombák és az atkák kialakulását

A VISCO memóriahab fő előnyei:
- a lusta habként emlegetett hab érzékeny a testsúlyra és a hőmérsékletre
- tökéletesen alkalmazkodik az emberi test alakjához, és képes csökkenteni a testfelületre nehezedő nyomást

A levehető, szitált kasmír huzat nemcsak kellemes és puha tapintású, hanem egyéb fontos funkciókkal is rendelkezik, például hőszabályozó tulajdonságokkal, amelyek megakadályozzák a túlzott izzadást. Antiallergiás és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, erősen higroszkópos és légáteresztő. Hőszabályozó tulajdonságainak köszönhetően a melegebb napokon kellemesen hűsít, míg a hidegebb napokon a melegség érzését adja.
A huzatot legfeljebb 30°C-on, enyhe mosószerrel moshatja. Ne használjon klórt vagy fehérítőt. Felakasztva, csepegtetve szárítsa meg. Ne vasalja ki.

Méretek: 140x70x11 cm
Súly: 3 kg
A matrac összetétele: poliuretán hab T-1830 7 cm, memóriahab Visco 5015 2 cm.
A huzat összetétele: steppelt CASHMERE
Az EU-ban készült, megfelel az ÖKO TEX Standard 100 szabványnak.

Kód53067
Márka
NEW BABY
Szín
Fehér
Megfelelő
Mindenkinek
Méret
140x70 cm
Anyag
Pamut
Összetétel
Visco
Felhasználás
Kiságyba
Vastagság
10 cm felett
New Baby termékcsalád
Classy

Más színváltozatokban is kapható